Banden uitlijnen

Banden-uitlijnen-SteenwijkBanden uitlijnen? Dat kunt u bij ARA Automobility Center (voorheen Autobedrijf ARA) in Steenwijk met onze high-tech apparatuur en zeer bekwame professionals weet u zeker dat uw banden perfect uitgelijnd worden.

Wanneer banden uitlijnen?

  • als de auto naar links of naar rechts trekt
  • onstabiel weggedrag
  • banden slijten scheef af
  • het stuur draait niet terug na een bocht

Waarom banden uitlijnen?

Het uitlijnen van banden heeft te maken met de afstelling van het onderstel van uw auto. Als de afstelling van het onderstel van uw auto niet goed is, kunnen er klachten ontstaan zoals het naar links of naar rechts trekken van uw auto, onstabiel weggedrag of een ‘scheve’ slijtage van uw banden. Met onze speciale apparatuur kan ARA Automobility Center (voorheen Autobedrijf ARA) uw auto weer perfect uitlijnen. Dit doen wij altijd volgens de fabrieksinstellingen van uw auto.

Kom snel langs of neem direct contact met ons op

Heeft u last van één van bovenstaande punten of twijfelt u? Vraag het ons gerust, kom langs of vul onderstaande contact formulier in bel beter zelfs bel ons direct op 0521-510726.

Meer dan banden uitlijnen alleen…

Ook voor APK keuringen en auto onderhoud kunt u terecht bij onze garage in Steenwijk aan de Koematen 32. En niet te vergeten onze zeer goedkope en bovenal betrouwbare occasions.

Bekijk onze ocassions

Vragen of opmerkingen? Bel ons direct op 0521 - 510 726 of vul het contact formulier online. klik hier!

Direct een afspraak in plannen voor uw APK keuring of onderhoudsbeurt? klik hier!